Brabantse Potcast goes Gay Comic

De Brabantse Potcast Goes Gay Comic, op de foto staat het logo, plus de covers van de strips die Wilbert van der Steen heeft getekend.

Deze aflevering van de Brabantse Potcast goes Gay Comic! Anja en Jolanda laten zich namelijk bijpraten door Wilbert van der Steen; een echte stripmaker die strips in eigen beheer uitbrengt. Inmiddels brengt Wilbert de derde editie uit van Salto & Ubba, een ware gay comic over performer Salto en zijn man Ubba.

Het is een vrolijke strip met een liefdesverhaal, maar ook thema’s als body positivity komen erin voor. Het lezen waard en volgens de Brabantse Potten een waar lhbti-kunststuk. Eentje waarin onze regenboog community ook eens een keer als hoofdfiguur in een boek naar voren komt. Luister je mee naar ons? En lees ook mee, want de crowdfunding voor editie 3 van Salto & Ubba is gestart! Deel 1 en 2 liggen al uiteraard al voor jullie klaar.
Klik hier om de Brabantse Potcast goes Gay Comic te beluisteren!

De Brabantse Potcast wordt gemaakt door twee Brabantse potten, Anja van Hout en Jolanda van Gool. Zij gaan met elkaar én met interessante gasten in gesprek over LHBTIQ+ zaken. Inhoudelijk, vanuit cijfers en feiten, maar ook vanuit eigen ervaring. En natuurlijk altijd met een slagje Brabantse humor en gemoedelijkheid. Kortom; keigezellig als ge komt luisteren!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.