La Belinda op Het Grote Songfestivalfeest! (deel 1)

Dit keer was onze La Belinda totaal in Glitterland, ze was namelijk uitgenodigd op Het Grote Songfestival Feest! Hier interviewde ze onder andere een meneer op een kleedje die vooraan wilde staan om als eerste naar binnen te kunnen gaan, maar helemaal niets van Gaykrant wist…

Ook liep ze Linda Wagenmakers, Gustaph en nog vele anderen tegen het lijf. En omdat La Belinda zich op het Grote Songfestival Feest als een vis in het water voelt, kwam ze met zoveel materiaal terug dat we er gelijk maar twee video’s van hebben gemaakt… Vandaag: deel 1!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.