Tim Kusters (28) is Mr Gay Europe 2023

Na een hectische week met veel sterke finalisten was het de 28-jarige digitale marketing- en communicatiespecialist, Tim Küsters, die komend jaar de titel Mr Gay Europe 2023 mag dragen.

Na een week met verschillende uitdagingen en sociale bijeenkomsten vond afgelopen weekend de finale van de Mr. Gay Europe 2023 plaats in de Alnwick Garden in Newcastle (UK).Tijdens deze finale bleek dat de 28-jarige Nederlander Tim Küsters de beste indruk had gemaakt. Hij won namelijk naast de Europese titel ook de prijs voor de sportschallenge, het LHBTIQ+ project en de award voor het beste interview.

man with a mission

Küsters gaat meteen aan de slag met een nieuw project. Hij gaat zich richten op geestelijke gezondheid en eenzaamheid binnen de LHBTIQ+ gemeenschap. In een eerder artikel voor Gaykrant liet Küsters weten dat hij zich wil inzetten om de stigma’s die daaraan kleven te bestrijden. “In een wereld waarin stress, druk en uitdagingen aanwezig zijn, is het van essentieel belang om voor onze mentale gezondheid te zorgen.” Aldus Küsters.

zilver en brons

Als tweede finalist kwam de vertegenwoordiger van de Tsjechische Republiek, Kevin Drábek uit de bus. De Britse David Allwood werd derde.

Tim Küsters, Mr. Gay Europe 2023

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.