WINNEN! Kaarten voor Love Lies Bleeding!

Kristen Stewart en Katy O'Brian in Love Lies Bleeding.

Morgen komt Love Lies Bleeding uit in de bioscoop! Kenners zijn het er nu al over eens dat de stoere queer crime thriller, geregisseerd door Rose Glass, een potentiële klassieker is. Daar kunnen wij ons wel iets bij voorstellen, zeker met de geweldige Kristen Stewart in de hoofdrol!

Tekst en foto: Triple P Entertainment,
met bewerking door Ronald Mol

Over Love Lies Bleeding

In de film spelen Kristen Stewart, Katy O’Brian, Jena Malone, Anna Baryshnikov, Dave Franco en Ed Harris de hoofdrollen. De film speelt zich af in 1989 en volgt de relatie tussen een teruggetrokken sportschoolmanager, die deel uitmaakt van een misdaadfamilie, en een ambitieuze bodybuilder.

De teruggetrokken sportschoolmanager Lou (Stewart) valt als een blok voor de ambitieuze bodybuilder Jackie (O’Brian). Jackie is vastbesloten om haar droom waar te maken en zich met de meest straffe bodybuilders te meten. Ze maakt gebruik van steroïden die haar gedrag, en haar hele leven, op zijn kop zetten. Intussen wordt haar relatie gevoed door geweld en ego en raken de twee betrokken bij de criminele familie van Lou.

Kristen Stewart

De keuze om Kristen Stewart een van de hoofdrollen in deze queer crime thriller te laten spelen is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Stewart liet eerder in een interview met The Guardian – schijnbaar achteloos – al eens weten dat ze biseksueel is. En daar was ze meteen duidelijk over: “Je bent niet in de war als je biseksueel bent. Het is helemaal niet verwarrend. Voor mij is het juist het tegenovergestelde.”

Het feit dat ze door haar bekendheid ook meteen als postergirl voor de LHBTIQ+ gemeenschap functioneerde vindt ze dan ook niet erg: “Dat is alleen maar positief geweest. Ik bedoel, het is moeilijk om erover te praten. Ik wil niet arrogant overkomen, want iedereen heeft zijn eigen ervaring,” liet de actrice in het interview weten. “De hele seksualiteitskwestie is zo grijs. Ik probeer alleen maar die vloeibaarheid, die grijstinten te erkennen, die altijd al hebben bestaan. Maar misschien mogen we er nu pas over beginnen te praten.”

WINnen!

Wil jij kaarten winnen om Love Lies Bleeding in de bioscoop te zien? Gaykrant mag vijf keer twee kaarten weggeven! Volg Gaykrant op de socials en laat ons daar in de comments weten waarom jullie deze film persé moeten zien. Gaykrant vind je op Instagram, Facebook, X (Formerly Known As Twitter) en zelfs op LinkedIn!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.