La Belinda in Glitterland: House of Salvia

In deze aflevering van La Belinda in Glitterland belt onze Rozende Reporter aan bij het House of Salvia! Achter de voordeur blijkt het een echte beestenboel te zijn, want het huis is voor een dag veranderd in de Farm of Salvia! Ze wordt in ieder geval allerhartelijkst ontvangen en krijgt een goed beeld van wat het nu is om een echte Salviaan…? Salviëtte? Salvische? Eh, lid van het House of Salvia te zijn! La Belinda in Glitterland zie je natuurlijk bij Gaykrant!

House of Salvia

Het House of Salvia is een draghouse dat zich richt op toegankelijke drag events. Van belang is dat ieder event waarbij zij optreden een safe space voor drag is, waar iedereen welkom zich welkom kan voelen. En, zoals je ook in de video kunt zien: ook als je nog nooit bij een dragshow bent geweest, maar wel nieuwsgierig bent; House of Salvia is dan de plek voor jou.

Het draait bij dit Drag-house overigens om meer dan alleen maar een leuke show neerzetten. Dit drag-house heeft een unieke identiteit, liefdevolle sfeer, maar daarnaast ook een stevige maatschappelijke betrokkenheid. House of Salvia geeft je graag een boodschap mee om over na te denken. Je ziet er de hele avond nieuwe dingen en je wordt er zelf ook gezien. Maar gelukkig wordt dat alles wel gecombineerd met een flinke dosis humor. Meer over dit draghouse vind je hier!

La Belinda

 is Gaykrants ‘Rozende Reporter’. Gewapend met haar roze microfoon trekt deze Dragfluencer, zangeres en presentatrice erop uit om voor Gaykrant inhoudelijke praatjes met mensen te maken. Met één voorwaarde: “Het moet vooral een beetje gezellig blijven!” Je volgt La Belinda eenvoudig via de Gaykrant Instagram pagina, of via ons YouTube kanaal!

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.