Podcast IK: Gio Diekema

In deze aflevering van Podcast IK wordt Gio Diekema geïnterviewd door Leon Augustijn. Want iedereen heeft wel een verhaal. Zo ook Gio. Hij is influencer, professioneel danser én model. Maar ook een perfectionist.

Tekst: Leon Augustijn
Foto: Gio Diekema

Hij werkt in een sportschool, maar maakt ook choreografieën. Daarnaast geniet hij van reizen en Disney. Gio werd bekend toen hij meedeed aan de serie Oh Oh Cherso. Inmiddels is hij een graag geziene gast die dicht bij zichzelf blijft staan en doet waar hij zin in heeft.

In deze aflevering van Podcast IK vertelt Gio Diekema in het kort zijn verhaal. En zoals gebruikelijk heeft ook Gio tips voor de luisteraar. Podcast IK met Gio Diekema luister je op SpotifyGoogle en Apple iPlayer.

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schreef zijn autobiografische boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier heeft gezet. Het is een doorlopend proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verscheen in 2023.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.