Arno op zoek naar zijn grote liefde in B&B Vol Liefde

De casting voor het vierde seizoen van ‘B&B Vol Liefde’ (RTL4) is begonnen. Arno (46) is één van de mogelijke kandidaten die op zoek zal gaan naar zijn grote liefde. 🏳️‍🌈

Even voorstellen, dit is ARNO:
Arno (46) is een opgetogen man die momenteel nog lekker aan het klussen is aan zijn B&B in Frankrijk. Arno ging na een leven met kantoorbanen en misgelopen relaties zijn Franse droom achterna en heeft nu een prachtige boerderij in Payzac, een klein dorpje in de Franse Dordogne. Het liefst doet hij alles zelf, want klussen is tevens zijn grote hobby.

Daarnaast is de goedlachse Arno een buitenmens en is hij een bezige bij, die moeilijk stil kan zitten. Hij heeft altijd wel weer nieuwe plannen en ideeën. Arno heeft in een korte tijd een gezellig sociaal leven opgebouwd op zijn nieuwe woonplek. Arno hunkert echter naar meer dan alleen een prachtige boerderij in Frankrijk. Daarom is Arno op zoek naar zijn grote liefde. Hij verlangt naar een stoere, fitte partner en is helemaal klaar om de liefde te vinden in B&B VOL LIEFDE.

Wil je meer weten over Arno en zijn avontuurlijke leven in Frankrijk?
Meld je dan aan via deze link!

Tekst: betaald partnerschap met Blue Circle Casting.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.