Brabantse Potcast in de Comedytrain

De Brabantse Potcast komt dit keer vanuit de Comedytrain! Anja en Jolanda spreken in deze aflevering met Kim Schuddeboom.

Tekst: Jolanda van Gool 
Foto: Bob Bronshoff \

Kim is een standup comedian en lid van onze regenboog familie. Zij is ook lid van de Comedytrain en veelvuldig te zien geweest in Toomler te Amsterdam. Ze tourt nu door het land met een avondvullend programma ‘Ongeschreven’ en ze is ook genomineerd voor de Neerlands Hoop als ‘ongekende frisse wind’. Wat wil een mens nog meer! Wij vragen haar het hemd van het lijf in deze Potcast, dus ga dit horen en ga dat zien!

De Brabantse Potcast wordt gemaakt door twee Brabantse potten, Anja van Hout en Jolanda van Gool. Zij gaan met elkaar én met interessante gasten in gesprek over LHBTIQ+ zaken. Inhoudelijk, vanuit cijfers en feiten, maar ook vanuit eigen ervaring. En natuurlijk altijd met een slagje Brabantse humor en gemoedelijkheid. Kortom; keigezellig als ge komt luisteren!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.