Out Loud! Het Nieuwe LHBTQI+ Radioprogramma op Radio4All

Op de foto staat Henri Haan, de presentator van het radioprogramma Out Loud! Hij draagt een wit t-hsirt met daarop een omgekeerde regenboog en daaroverheen een zwart jasje. Hij staat met zijn rug tegen een witte muur.

Vanaf vandaag, 7 november, start Radio4All met ‘Out Loud!’ De wekelijkse radioshow voor en door de regenboogcommunity. ‘Out Loud!’ biedt niet alleen vermaak, maar ook een kans om belangrijke kwesties aan te snijden en een breed publiek bewust te maken van de uitdagingen en successen van de LHBTQI+ gemeenschap. Dit programma is een wekelijkse viering van diversiteit, acceptatie en liefde voor iedereen, maar komt ook met nieuwsupdates waarin ze de samenwerking hebben gevonden met Gaykrant. Het programma zal fungeren als een krachtige stem voor de gemeenschap en biedt een platform voor openhartige gesprekken en het delen van unieke verhalen.

Bedenker van het programma is radiomaker Henri Haan uit Groningen. Hij kwam in contact met Giel Beelen. Haan: “Ik stuurde Giel een DM via Insta en hij vroeg me na te denken over een concept. Dat heb ik gedaan en kwam met dit voorstel. Daar kreeg ik groen licht voor. Nu staat er al een heel team en we hopen met deze show bruggen te slaan en vooroordelen weg te nemen. Het wordt ook een show waarin we je wekelijks bijpraten over wat er speelt en leeft in de regenbooggemeenschap.”

Giel Beelen, die een essentiële rol speelt bij de lancering van Radio4All, voegt hieraan toe: “Radio4All is onze speeltuin, en vanaf januari zal het nieuwe radiostation een veilige haven zijn voor iedereen. Ik ben trots op dit programma. En dit is pas het begin!”

Radio4All is het innovatieve landelijke radioplatform dat zich inzet voor het aanbieden van diverse en inclusieve content voor een breed publiek. Met een reeks opwindende programma’s en initiatieven, streeft Radio4All ernaar om een stem te zijn voor iedereen. Mis de lancering van ‘Out Loud!’ niet, op 7 november om 22.00 uur te horen op Radio4All en laat je inspireren door de stem van de LHBTQI+ gemeenschap.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.