La Belinda in Glitterland: All Too Human festival

Onze ‘Rozende Reporter”, La Belinda, ging voor de eerste aflevering van La Belinda in Glitterland naar het All Too Human festival. Dit is een ééndaags festival dat wordt georganiseerd door MAP (Minorities And Philosophy), vanuit het filosofie departement van de Tilburg University, in samenwerking met Krakers Tilburg

ALL too HUMAN is een eendaags festival dat draait om educatie, filosofie, kunst en muziek. Het festival kent een feestelijk programma, dat gebaseerd was rondom de thema’s diversiteit en inclusie en alles wat daarbij komt kijken. Het festival kreeg dit jaar de titel: “Rewriting History”.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.