Podcast IK: Kaneesha Nadal

In deze aflevering van podcast IK wordt Kaneesha Nadal (die, diens) geïnterviewd door Leon Augustijn. Kaneesha groeide op in het Caribisch gebied, op Sint-Maarten. Op diens zeventiende kwam Kaneesha naar Nederland. Daarna volgde een lange, soms moeizame weg, op zoek naar een eigen identiteit en een beroepsmatige bestemming. Kaneesha duid zichzelf als non-binair en biseksueel.
In de aanloop naar Leons boek IK zal Kaneesha in deze podcast diens verhaal in het kort vertellen.
Ook zijn er weer tips voor de luisteraar.

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schrijft momenteel aan zijn autobiografisch boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier zet. Het is een proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verschijnt in 2023.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.