Vanessa van Cartier jurylid in de Italiaanse versie van Make Up Your Mind.

Vanessa van Cartier, winnares van Drag Race Holland seizoen 2 en jurylid van Make Up Your Mind, is hoofdjurylid en coach in de Italiaanse versie van Make Up Your Mind. De Italiaanse versie, genaamd Non Sono Una Signora, is vanaf vandaag te zien op RAI2.
Na het succes van Make Up Your Mind in Nederland is de serie verkocht aan Duitsland en nu dus ook Italië. Vanessa’s reactie op de verkoop van Make Up Your Mind aan Italië: “Ik ben zo trots dat ik deel mag nemen aan deze show in het land waar ik geboren ben. De tv-show wordt primetime uitgezonden op één van de grootste tv-zenders van Italië. Dit is een enorme stap voorwaarts voor de zichtbaarheid en de acceptatie van de LGBTQIA+ community in dit land. Ook ben ik enorm trots op het feit dat Sabrina Salerno in de jury zit, bekend van haar hit Boys”
Non Sono Una Signora is een televisieprogramma bedacht door de Nederlandse producent Herald Adolfs van Herriemakers en gedistribueerd door Fremantle. Bekijk Non Sono Una Signora vanaf 29 juni elke donderdag op RAI2.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.