LaBelinda Holy Moly!

LaBelinda is op bezoek geweest bij Holy Moly en ging in gesprek met de mensen die ze daar tegen kwam. She spilled some tea and got CHEESECAKE!

Een video over met je kontje schudden aan de zijkant, Drags of Anarchy, crocks en lipsyncs van onder andere de beroemde dragqueens  Abby OMG en Megan Schoonbrood. En er werd ook nog een verdwaalde hetero gevangen in de lampen van LaBelinda’s aanstormende camera…

Pridemaand

Juni is Pride Maand; de maand waarin wereldwijd de meeste Prides plaatsvinden. De wereldwijde LHBTI+ gemeenschap herdenkt dan de Stonewall-rellen. Omdat het belangrijk is om aan de wereld te laten zien dat er meer smaken zijn cisgender hetero-relaties. Dragqueens vestigen daar het hele jaar door de aandacht op. Het zijn de paradijsvogels die glitter strooien over alle kleuren die de regenbooggemeenschap rijk is. Vandaar dat we onze eigen huisqueen deze maand graag een passend plekje op onze site geven.

Meer weten?

Lees dan vooral dit interview met LaBelinda even terug!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.