Podcast Ik | Johan Verweij

In deze podcast word Johan Verweij geïnterviewd door Leon Augustijn. Iedereen heeft een verhaal. Johan Verweij is schrijver. Hij heeft inmiddels drie boeken geschreven. Het roze schaap, Ongelovige Thomas en Breekbaar Roze.

Deze boeken werden een bijzonder mooi succes. Dit wekte de interesse van onder andere Algemeen Dagblad, Telegraaf, NRC, RTV Oost, Reformatorisch Dagblad, NU.nl en LINDA. Met als kers op de taart deelname aan het televisieprogramma ‘Ken je mij?’ van de EO. Johan vertelt over zijn gedrag, wat hij heeft aangeleerd en welke gevolgen dat nu nog heeft in zijn leven. In de aanloop naar mijn boek IK zal Johan in deze podcast als zesde zijn verhaal in het kort vertellen en heeft hij tips voor de luisteraar. In de komende podcasts interview ik mensen, die in hun leven in meer of mindere mate te maken krijgen met bovengenoemde thema’s.

Luister de podcast hier

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.