Carine | Pippi Langkous

Voor de wereld ben ik vrouw, voor ingewijden transvrouw. Laatst was er een geleerde die beweerde dat Non-binaire mensen een bedreiging vormen voor trans-mensen. Ik heb meteen geGoogled naar een non-binair mens, je moet immers je vijand kennen. Google bracht me naar Nachtdieren met Raven van Dorst.

Eerst schrok ik me de tering. Slordig gekleed, slordige haren, veelste grote bek, dito auto. Ongegeneerd mensen lastigvallen.

Maar Hen deed me aan iemand van vroeger denken, dus ik bleef bingewatchen. Raven beviel me steeds beter en toen ik Hen bij daglicht zag op diens Boerderij, was er een klik.

Nu wil ik besties worden met Raaf. Lekker ouwehoeren, blije dingen doen. Melige piepers en melige grappen verbouwen. Op ze Rotterdams prate en met me hande imme zakke lope. Raven is een soort grootgegroeide Pippi Langkous.

Een open geest met een hart van goud maakt me blij.

Ik ben juist bang voor zure geleerden die ons in rigide vakjes willen stoppen.

Carine de Graaf (1961) is van beroep geluidstechnicus. In haar vrije tijd leest ze veel, luistert ze naar muziek en bezoekt ze graag musea. Daarnaast doet ze een deeltijdstudie psychologie. Carine heeft een transgendered achtergrond: in 2010 is ze van man naar vrouw gegaan.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.