Speeddaten met Cliff | RTL4 zoekt deelnemers voor nieuw programma

Maak kennis met Cliff. Cliff is één van de hoofdpersonen van het programma Samen uit, Samen thuis. Een nieuw liefdesavontuur voor RTL4 waarin hij op zoek gaat naar de liefde én een mooie reis gaat maken. De 46e-jarige Cliff is geboren op Curaçao, maar opgegroeid in Nederland. Helaas is het hem nog niet gelukt om de liefde van zijn leven te vinden.

Na een aantal relaties met dames te hebben gehad, weet hij nu dat hij de diepere connectie liever aangaat met een man. Respect en eerlijkheid staan hoog in het vaandel bij Cliff. Dat wil hij dan ook graag terugzien in zijn toekomstige vriend. Iemand die van sportieve activiteiten houdt, stoer in het leven staat, maar ook niet vies is van een glaasje wijn. Cliff is jong van geest en hoopt dat zijn toekomstige man dat ook is.

Heb jij zin in een speeddate of misschien wel een mooie reis met Cliff? Meer weten over Cliff? Kijk dan op: www.rtl.nl/liefde

Direct aanmelden? Dat kan hier.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.