Podcast IK | Floor Brands

In deze podcast wordt Floor Brands geïnterviewd door Leon Augustijn. Iedereen heeft een verhaal. Floor is werkzaam bij een klantcontactcentrum van een netbeheerder. Daarnaast werkt ze als redactieassistent bij de Gaykrant. 

Ze is opgegroeid in Drenthe en haar coming-out verliep goed. Toch worstelde ze met afwijzingen en pesterijen in haar vorige baan. Zelfs stagiaires vonden het opmerkelijk hoe ze behandeld werd. Uiteindelijk durfde ze voor zichzelf op te komen. In dit proces was een maagverkleining een onderdeel. In de aanloop naar mijn boek IK zal Floor in deze podcast als derde haar verhaal in het kort vertellen over haar coming out en de angst om afgewezen te worden en heeft ze tips voor de luisteraar. In de komende podcasts interview ik mensen, die in hun leven in meer of mindere mate te maken krijgen met bovengenoemde thema’s.

Luister hier naar podcast IK. Wil je reageren op een podcast? Mail dan naar podcastik@gaykrant.nl
Omdat wij zoveel mogelijk mensen de gelegenheid willen geven de podcast te beluisteren, wordt deze gratis aangeboden. Aan Gaykrant doneren mag natuurlijk wel. Dat kun je hier doen.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.