CRUSH! | Queer feest in Apeldoorn

Op zaterdagavond 10 december 2022 vindt in poppodium Gigant de eerste editie van CRUSH! plaats. ‘CRUSH! is hét Apeldoornse LHBTI+ feestje voor de kleurrijkste feestbeesten. Tijdens dit feest kan iedereen veilig dansen op de lekkerste nummers uit de jaren ’90 tot nu, omringd door de gezelligste mensen uit de community,’ volgens de organisatoren.

‘Het idee voor het feest CRUSH! is ontstaan binnen Gigant. Apeldoorn stond natuurlijk altijd bekend als de stad van Entrance, de legendarische club. Die is echter al weer een paar jaar gesloten. Bij Gigant, poppodium en nachtclub, kregen we de laatste tijd een aantal signalen dat mensen weer op zoek waren naar een queer-feest. Toen ook onze eigen personeelsleden, Amy en Shylon, bij mij als programmeur kwamen met de vraag wanneer we eindelijk eens iets voor ‘hen’ gingen doen, ging hier de knop om. Ik heb een aantal mensen bij elkaar gezocht om mee te denken, waaronder ook Simon van het legendarische Nijmeegse KissKiss, en zijn de basis voor CRUSH! gaan leggen. 10 december gaat het dus gebeuren, de eerste editie.”, vertelt Joris, programmeur bij Gigant.

Met CRUSH! willen we een fijne, veilige uitgaansavond bieden voor iedereen vanaf 16 jaar. Uiteraard is tijdens deze avond iedereen welkom, maar het feest profileert zich wel als een feest voor de LHBTI+ community. De avond wordt een kleurrijke bende. Het thema is dan ook The Candy Editon, dus dat belooft veel zoets. DJ TIM-BER en DJ DEN zorgen samen met dansers voor muziek en sfeer. Daarnaast hebben we nog wat verrassingen in petto…Wil je bij dit kleurrijke feest aanwezig zijn? Bekijk de website van Gigant.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.