Kandidaten voor Youth Pride ambassadeur stellen zich voor

Pride Amsterdam heeft sinds enkele jaren meerdere ambassadeurs die de veelzijdigheid en veelkleurigheid van de LHBT+community weergeven. Een van deze ambassadeursposten is de ‘Youth Pride Ambassadeur’. Youth Pride is de jongerencommissie van Pride Amsterdam
Loena Maas en Justin Hermsen waren de jongerenambassadeurs van 2018 en 2019. Robin Ramos is de ambassadeur van 2020. Drie illustere namen in de geschiedenis van de Pride en de LHBT+beweging. 
Robin Ramos

In de zoektocht naar de nieuwe Youth Pride Ambassadeur 2021 hebben jongeren zichzelf op eigen(wijze) wijze gepromoot en zichtbaar gemaakt voor deze titel. Uit de aanmeldingen zijn drie kandidaten geselecteerd. Casper, Mando en Troy stellen zich in drie filmpjes aan u voor:

Klik hier voor het gesprek met Casper

Klik hier voor het gesprek met Mando

Klik hier voor het gesprek met Troy

De kandidaten worden geïnterviewd door Gré van Avezaath, het alter ego van acteur, presentator en LHBT+activist Marcel Heyman. Anders dan andere jaren zal Youth Pride dit jaar geen verkiezing organiseren, maar de keuze voor de nieuwe ambassadeur intern maken.

Gré van Avezaath

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.