Terre des Hommes zoekt homoseksuele jongens en mannen voor onderzoek

Terre des Hommes is een kinderrechtenorganisatie die strijdt tegen de uitbuiting van kinderen. WATCH Nederland is een project van Terre des Hommes dat zich bezighoudt met seksuele uitbuiting van minderjarigen in Nederland. Het is duidelijk dat er (te) weinig bekend is over seksuele uitbuiting van minderjarige jongens, waardoor dit nog steeds kan voortduren.

Door middel van deze vragenlijst hoopt WATCH Nederland meer kennis te verkrijgen over mogelijke risicofactoren voor seksuele uitbuiting. Zo kunnen daders beter gedetecteerd worden en slachtoffers beter geholpen worden. Deze anonieme vragenlijst heeft als doel het verkennen van ervaringen van homoseksuele jongens en mannen met datingapps en met de homoscene.

Identificeer jij jezelf als jongen/man en als homoseksueel? Dan kun je deze vragenlijst invullen. Ook als je nog nooit gebruikt hebt gemaakt van datingapps, of momenteel geen gebruik maakt van datingapps omdat je bijvoorbeeld een relatie hebt, kun je deelnemen aan de vragenlijst.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 á 10 minuten. Je deelname is volledig anoniem. Je hoeft niet je naam of andere persoonsgebonden gegevens in te vullen. Wij ontvangen niet jouw ip-adres of e-mailadres en deze worden ook niet opgeslagen door Qualtrics.

We waarderen iedere poging om deze vragenlijst in te vullen enorm. Hoe meer vragen je kunt beantwoorden, hoe meer wij daarmee kunnen onderzoeken. Als je op bepaalde vragen geen antwoord wil geven, kun je deze overslaan. Ook dan is jouw deelname waardevol. Je kunt op ieder moment stoppen met het invullen van de vragenlijst. Je kunt ook een pauze nemen van het invullen van de vragenlijst en op een later moment doorgaan met invullen.

Klik hier voor de vragenlijst!

*

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.