Boekenwinactie: Het Reptielenfonds van Vinco David

Van uitgeverij Batavia Publishers mag Gaykrant drie exemplaren weggeven van Het Reptielenfonds van Vinco David. Wil je kans maken op dit boek, stuur dan vóór 12 april een mail met je naam en adresgegevens naar winnen@gaykrant.nl. Als je hebt gewonnen krijg je automatisch bericht.
Eerder schreef onze boekenredacteur Paul Hofman over Het Reptielenfonds:

Wout, leraar geschiedenis, wil graag kinderen helpen. Dit ideaal wijkt voor een obsessie met geld als hij daaraan heeft geroken. Hij valt voor de op het oog materialistische bankier Reinier. Deze keert zich juist af van het grote geld wanneer hij ziet hoe dit iedereen corrumpeert. De romantisch begonnen relatie is gedoemd te mislukken. Wout probeert een nieuw leven op te bouwen in Suriname en komt daar, ver van Nederland, tot het inzicht hoe het zo heeft kunnen misgaan. Een roman waarin angst, jaloezie, geld en zucht naar erkenning en moreel verval centraal staan.

“Veelzijdig, meeslepend, vol humor, krachtig, gelaagd, valkuilen liefde en hebzucht goed belicht, in een ruk uitgelezen, The Wolf of Wall Street revisited in gay versie”

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.