Gay Circus komt terug naar Amsterdam

Na het overweldigende succes van het Gay Circus in 2020 maakt de organisatie zich op voor een tweede editie. De show met internationaal bekroonde artiesten vindt plaats op 18 en 19 februari 2022 in de Gashouder te Amsterdam.

Tientallen roze circusacts vanuit de hele wereld staan nu al te trappelen om volgend jaar naar Amsterdam te komen. Producent Alex Sijm legt uit: “De voorstelling wordt een aaneenschakeling van sferen en laat alle subculturen binnen de gayscene samensmelten, ongeacht afkomst, seksuele voorkeur of verlangen. Door een uitgekiende regie komen deze acts straks samen met muziek, licht en choreografie. Kortom: Pride in de Piste.”

 

Meer informatie: www.gaycircus.nl

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.