We gaan ervoor!

 

Het nieuws dat onze hoofdredacteur Hans vorige week is aangehouden wegens een misdrijf, is bij alle medewerkers ingeslagen als een bom.
Niet alleen intern maar ook naar buiten toe is iedereen geschokt. De vraag hoe dit mogelijk was, is mij sinds gisteren voortdurend gesteld. Maar die vraag kunnen ik noch mijn collega’s van ons platform beantwoorden. Laten we dus vooral niet speculeren. Maar laten we een ding voorop stellen: zolang de schuld van Hans als verdachte niet bewezen is, willen en kunnen wij hem niet veroordelen. Wij kennen immers de feiten niet. Als collega en vriend heeft hij veel voor de roze community betekend. Dat ik in de media hierover verkeerd geciteerd ben, vind ik heel vervelend.
Rick van der Made, Alfred Verhoeven en ik vormen nu het crisisteam. Natuurlijk komt er nu veel op ons af. Hoe dan ook gaan we door met Gaykrant, dat in minder dan drie jaar het grootste LHBT+ platform van Nederland is geworden en een icoon vormt in de regenbooggemeenschap.
We zijn een sterk merk met als belangrijkste uitgangspunten nieuwsvoorziening en LHBT+ emancipatie.
Met grote inzet, creativiteit en enthousiasme gaan we verder op de ingeslagen weg. Laten we er allemaal voor gaan en er vooral voor elkaar zijn.
En heb je vragen of opmerkingen, aarzel niet het ons te laten weten: info@degaykrant.nl. 
Paul Hofman
Hoofdredacteur a.i

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

One thought on “We gaan ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.