Dokters Babak en Bulgac (Clinic63): “Met kleine behandelingen kun je grote resultaten bereiken”

Samen vormen dokter Babak Delavery en dokter Kevin Bulgac het kloppende hart van Clinic63. In de chique Amsterdamse vestiging, pal achter het Concertgebouw, onthullen de jonge artsen ons hun geheimen. Kennis, kunde en ultieme zorg voor de patiënt staan voorop.  Tussen de behandelingen door, vertellen zij uitgebreid over hun interesse voor cosmetische chirurgie en het ontstaan van Clinic63 en hun werk. Bulgac: “Ik begon samen te werken met een schoonheidssalon. Het uiterlijk van mensen fascineert me. Met relatief kleine behandelingen kun je grote resultaten bereiken.”

Tekst: Paul Hofman

Mijn eerste adres was op nummer 63. Dit was voor mij zo’n gedenkwaardig moment dat ik besloot mijn eerste kliniek de naam Clinic63 te geven. Inmiddels heeft Clinic63 zes klinieken verspreid over Nederland. “We zitten in Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Velp, Eindhoven en Meerssen.”

Specialismes

Drs. Babak Mahdavian Delavary

Over zijn studie-achtergrond vertelt dokter Babak: “Ik heb geneeskunde gestudeerd en kreeg na mijn afstuderen een subsidie toegekend voor promotie onderzoek naar littekenvorming bij brandwonden.” Het is aan zijn moeder te danken dat hij zich ging verdiepen in het vak cosmetische geneeskunde. Dokter Kevin vult aan: “Na mijn studie geneeskunde ging ik mij specialiseren in orthopedische chirurgie en deed een wetenschappelijk onderzoek naar elleboogprotheses. Daarna kwam ik terecht bij Amsterdam UMC waar ik een studentenpool opzette op het gebied van plastische en reconstructieve chirurgie.” Korte tijd later raakte hij getriggerd door cosmetische chirurgie.” Inmiddels is hij is expert op het gebied van botuline toxine, hyaluronzuur filler behandelingen, PRP behandelingen, diverse lasertechnieken waaronder de Co2 laser ter verbetering van de conditie van de huid. Hij lacht als hij vertelt dat hij bijna professioneel wielrenner was geworden. Als student was hij een getalenteerde wielrenner. Terugkijkend: “Uiteindelijk maakte mijn broer carrière als professioneel wielrenner. Ik vond het risico te groot mijn medische carrière te laten lopen.” 

Mannen

Met hun medische achtergrond en specialisaties vormen ze een gouden duo van bij Clinic63. Een bedrijf dat hun na aan het hart ligt. Hun enthousiasme voor het vak spat van hun gezicht. “Het is een heel mooi innovatief bedrijf waarbij de uitvoering van correcte medischcosmetische zorg én de patiënt centraal staan.’ zegt Kevin. Babak vult aan: “Je kunt voor iedere behandeling terecht bij ons. Wij werken met veel artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Met dat grote aanbod bieden we de client een persoonlijk behandelplan aan. Eerlijkheid en professionaliteit zijn daarbij kernbegrippen.” Niet alleen vrouwen weten hun klinieken te vinden. Dokter Babakn Delavery:“Bij Clinic63 komen ontzettend veel mannen die hun schoonheidsideaal nastreven. Botox en fillers zijn inmiddels bij mannen al lang geen taboe meer. “

“Botox en fillers zijn inmiddels bij mannen al lang geen taboe meer.”

Shockwave

Drs Kevin Bulgac

In het oog springen specifieke behandelingen als de shockwave en de Plated Rich Plasma. Die laatste draagt bij aan het verbeteren van de erectie van de penis en de seksuele prestaties. “Het is een behandeling met perfecte resultaten. Steeds meer mannen weten onze kliniek te vinden.” zegt hij trots.

Dokter Kevin Bulgac: “Injectables, lipolaser en ooglidcorrecties mogen zich in een grote belangstelling van mannen verheugen. Het schoonheidsideaal is erg dynamisch waardoor we veel nieuwe generatie behandelingen aanbieden waardoor we onszelf als medisch professional en als bedrijf kunnen profileren als multi cosmetica centrum.” Hij benadrukt: “Zowel dokter Babak als ik vinden kennis en ontwikkeling van groot belang om zo de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.” Regelmatig bezoeken beide dan ook internationale congressen en seminars. Dit om hun kennis en kunde up-to-date te houden, volgen ze ook vaak trainingen. “Wij streven ernaar de meest geavanceerde techniek aan te bieden met de beste resultaten.”

“Na één behandeling levert de Lipolaser behandeling al een strakkere huid op.”

Behandelingen

Enthousiast klinken beide gelijktijdig: “Een ontwikkeling die nu speelt is een grote belangstelling voor nieuwe technieken om huidverstrakking te bereiken zonder littekenvorming. Eén van deze behandelingen is de Aptos threading. Hier is weinig downtime nodig en blijven geen littekens ach-ter. Het is een prima alternatief voor een facelift. De resultaten zijn significant.”

Gevraagd naar de populairste behandeling onder mannen: “Dat is de Lipolaser behandeling. Dat is een minimaal chirurgisch alternatief voor liposuctie. Na één behandeling levert het al een strakkere huid op. De Lipolaser behandeling heeft verschillende doelstellingen. Dat zijn het wegsmelten van lokale vetophopingen en het verstrakken van de huid. Ongelofelijk mooie resultaten worden behaald voor bijvoorbeeld de kin, onderbuik en meer.”

De vestiging van Clinic63 in Amsterdam

Haargroei

Op de valreep benoemt dokter Bulgac problemen met de haargroei. Haaruitval en kaalheid kunnen een groot probleem zijn voor zowel mannen als vrouwen. Een volle bos met haar wordt gezien als een teken van jeugdigheid, gezondheid en zelfs aantrekkelijkheid. “Helaas komt haaruitval vaak voor bij mannen, vaker dan bij vrouwen. Omdat haargroei mannen die met haaruitval kampen veel bezig houdt, hebben wij zeer veilige maar ook zeer effectieve behandelingen..

Hoe ziet de toekomst er uit? “Onze techniek is continu vernieuwend en zeer geavanceerd. Wij gebruiken in de kliniek de nieuwste lasers, vooraanstaande kwalitatieve verzorgingsproducten en de meest recente lasers met de grootste potentie. We zijn hard op weg een specialistische kliniek te worden gericht op nog meer unieke behandelingen.”


20% KORTING

Clinic63 biedt lezers van de Gaykrant tot en met 30 juni 20% korting op de behandeling aan. Deze behandeling is te boeken tot en met 30 september 2020.

Kijk voor meer informatie op www.clinic63.nl


 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

2 thoughts on “Dokters Babak en Bulgac (Clinic63): “Met kleine behandelingen kun je grote resultaten bereiken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.