Bijzondere tijden, bijzondere bloemen

Tussen de twee grote rivieren Maas en Waal werkt een enthousiast team iedere dag om mooie bloemen te telen. Leuk werk, leuke tijden. Maar dan is daar corona. Ineens is alles anders en de mooie bloemen bereiken niet meer de consument. Afwachten en bij de pakken neerzitten is er niet bij. Nee, er wordt aangepakt en nieuwe kansen worden gezocht in deze veranderde wereld. Het team van River Flowers heeft daarom een webwinkel geopend, een speciale verpakking ontwikkeld én eigentijdse kleurencombinaties gemaakt. Vrolijke kleuren, niet omdat het moet, maar omdat het kan.

River Flowers

Social distancing, het nieuwe normaal, anderhalve meter. Termen van deze tijd. Maar het is ook tijd om elkaar wat op te vrolijken. Elkaar te laten weten dat we er voor elkaar zijn. Bijzondere boeketten met vrolijke gekleurde bloemen waarvan je zeker kunt zijn dat erover gesproken gaat worden als je die aan iemand geeft. Met je eigen persoonlijke boodschap en in een bijzonder verrassende doos. Natuurlijk thuisbezorgd volgens de regels van onze “intelligente lockdown”.

Eyecatcher

Peter van de Werken, grondlegger van River Flowers én van het kleurbedrijf Happy Colors, bedacht het concept en inspireerde zijn teams om samen met hem een webshop te openen: www.riverflowers.nl. Met als één van de eye-catchers het ‘Colors op Hope’ boeket, dat helemaal is samengesteld uit regenboogkleuren.

Verras jezelf, je vrienden of je moeder (op moederdag) met dit kleurrijke vrolijke boeket

Succes

De webshop is een succes. “Uiteraard zijn er altijd verbeteringen mogelijk, maar met deze low-budget en zelf-hard-werken mentaliteit gaan we heel ver komen”, aldus Peter van de Werken. “Ruimte voor grote investeringen en marketingkosten hebben we niet. We proberen te roeien met de riemen die we hebben.” Dus, verras jezelf, je thuis, je vrienden of je moeder (10 mei is moederdag) met dit kleurrijke vrolijke boeket. Dit boeket geeft gespreksstof en brengt jullie dichter bij elkaar. Op anderhalve meter na dan… ”

Bestellen kan HIER.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.