Make-upartiest Nikkie de Jager onthult na chantage dat ze transgender is

Make-upicoon Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials, heeft afgelopen week in een videoboodschap verteld dat ze transgender is.  Liever had ze zelf een moment gekozen om het nieuws te brengen, maar doordat ze gechanteerd werd door mensen die haar verhaal naar de pers wilden lekken voelde ze zich gedwongen om dit zelf te openbaren. De vele volgers van Nikkie Tutorials reageerden positief op haar sterke videoboodschap, waarin ze ook een sneer gaf naar degenen die haar chanteerden.

Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.