I’m coming out: Antoine

“Het is mijn tweede jaar in Maastricht. Ik ben 20 jaar. Al voordat ik naar Maastricht verhuisde worstelde ik met mijn seksualiteit. Ik wist al vrij snel zeker dat ik op mannen viel, maar ik durfde het niemand te vertellen. Totdat ik Thomas leerde kennen. Hij was mijn collega bij Café Twee. Even oud als ik, maar volledig open over zijn homoseksualiteit.

Ik wilde het van de daken schreeuwen en dat heeft iedereen geweten!

Op een dag had ik het vertrouwen om het hem te vertellen. Hij wist het natuurlijk al. De gesprekken met hem leidden er al snel toe dat ik uit de kast kwam bij mijn moeder, mijn beste vriendin en mijn baas bij Café Twee. Het verlossende woord was er eindelijk uit en ik kreeg alleen maar positieve reacties. Ik wilde het van de daken schreeuwen en dat heeft iedereen geweten! Ik accepteerde eindelijk mijzelf. Mijn boodschap aan iedereen: omarm wie je bent in alle aspecten. Je mag er zijn!”

Antoine van Lune

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.