Karel en Anna (2) | Griekse toestanden #4

Johan reist door Griekenland, is op Mykonos en droomt van de eerste keer seks die hij had met Karel, terwijl ze betrapt worden door Anne, diens vriendin en vriendin van Johan.

Hij fluistert “Neuk ,me als je blieft, neuk me, dit zeg ik vast niet nog een keer.” Ik ga achter hem staan en langzaam glijdt mijn lul soepeltjes naar binnen, een natuurtalent! “Gadverdamme,” klinkt een scherpe vrouwenstem, “Gadverdamme en godverdomme.” Anne is thuisgekomen. We horen de badkamerdeur en de voordeur dichtslaan. Mijn lul verslapt en glijdt tussen de billen van Karel uit. Ook zijn fikse erectie is verdwenen. “Kut, kut, jij kunt hier niets aan doen,” zegt hij. We drogen ons zwijgend af. Karel kleed zich aan in de badkamer en ik loop de woonkamer in, waar mijn kleren liggen. “Ik ga Anne opzoeken,” zegt hij. “Zal ik meegaan,” opper ik nog.” Lijkt me nu niet slim, ik ga alleen, weet wel dat ik het heerlijk vond, Johan. Ik heb er geen spijt van, maar ik blijf wel gewoon hetero en bij Anne, hoop ik.” Karel pakt zijn sleutels van tafel en loopt de deur uit. Anne is ongetwijfeld in ons stamcafé op de hoek gaan zitten en Karel gaat daar nu naartoe. Ik voel me waardeloos, maar ook opgewonden door wat er net met Karel is gebeurd. Een vriend van me zegt altijd; de beste seks is de seks die net niet doorgaat, daar kun je nog jaren op rukken, nou dan kan ik even vooruit!
Om zes uur wordt ik wakker uit deze nachtmerrie, volkomen in de war; ik weet niet waar ik ben. De balkondeuren open ik en realiseer me dat ik op Mykonos ben. In de verte hoor ik nog steeds mensen lachen en muziek. Dat terwijl het al licht aan het worden is. Ik ben benieuwd hoelang ik het hier op Mykonos volhoud. Het doel van deze vakantie was immers ook de rust vinden eens goed na te denken. Ik moet beslissingen nemen over mijn toekomst, wat wil ik verder met Karel en Anne, wat met mijn maatschappelijke carrière, die er nog niet is. Ik kruip nog even terug in bed en val weer in slaap, een droomloze slaap deze keer waaruit ik om negen uur ontwaak.

De beste seks, is de seks die net niet doorgaat

Mijn eerste hele dag op dit goddelijke eiland. Ik douche me snel en smeer me in met bodylotion als er wordt aangeklopt, ik sla een handdoek om en open de deur, Tony, mijn taxichauffeur, staat lachend voor me en drukt me terug de kamer binnen. In zijn hand een bak met Griekse Yoghurt en fruit. Eenmaal in de kamer, sluit hij de deur achter ons en zoent me op de mond. Hij neemt de handdoek weg en pakt mijn pik beet die direct stijf wordt. Hij geeft er een kusje op en zegt: “Kalimera, i wish i could, but got to work, new tourists coming in today see you later my beautiful beach boy.” Hij geeft nog even een tik op mijn kont en gaat weg. De yoghurt is heerlijk en de dag dus goed begonnen. Eerst even koffie drinken en dan naar het strand. Vergeleken bij de meeste toeristen zie ik akelig bleek. De koffie drink ik in de haven, waar ook Petros, een pelikaan en symbool van het eiland, rondloopt. Ik kom langs het openbaar toilet waar het gister nog een drukte van belang was en waar nu een toiletjuffrouw zit te borduren, als ze dat vannacht had gedaan, was ze binnen geweest. Vanuit de haven ga ik naar een fietsverhuur, ik wil fietsend naar het strand om een beetje in conditie te blijven. In een van de smalle straatjes loop ik bijna tegen een man op van een jaar of dertig, we draaien ons tegelijkertijd om en ik kijk in twee zwarte dreigende ogen. Dit is het type man waar ik op val en bang voor ben, want het straalt enkel passie uit en is genadeloos. Dat belooft wat voor de toekomst!

Over twee weken: aflevering #5

Griekse toestanden, een vervolgverhaal in 26 afleveringen
Tekst: Eduard Hoekstra
Illustratie: Julia Kiryanova

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.