Positief zelfbeeld staat voorop bij Clinic63

Na het afronden van zijn studie medicijnen besloot de kersvers afgestudeerde arts Babak zijn kennis en kunde toe te passen in de cosmetische wereld. Inmiddels zijn we zeven jaar verder en is hij de trotse eigenaar van zes cosmetisch-medische klinieken in Nederland onder de naam Clinic63. De komende periode zal De Gaykrant aandacht besteden aan zijn werk. “Wij dragen bij aan het geluk en een positief zelfbeeld van mensen.”

Tekst: Paul Hofman

In de chique Amsterdamse vestiging, pal achter het Concertgebouw, zit de jonge arts Babak tegenover ons. Tussen de behandelingen door, vertelt hij over het ontstaan van Clinic63. “Ik begon samen te werken met een schoonheidssalon. Het uiterlijk van mensen fascineert me. Met relatief kleine behandelingen kun je grote resultaten bereiken. Mijn eerste adres was op nummer 63. Dit was voor mij zo’n gedenkwaardig moment dat ik, toen ik meer naamsbekendheid kreeg, besloot mijn eerste kliniek de naam te geven van Clinic63. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar zes klinieken verspreid over Nederland. Zo zitten we nu in Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Velp, Eindhoven en Meerssen.”

Drs. Babak

Shockwave

Naast die landelijke dekking bieden dokter Babak en zijn medewerkers een scala van diensten op medisch-cosmetisch ingrepen aan. Naast artsen werken er ook huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten, zegt hij. “We zijn erg innovatief. Regelmatig bieden we nieuwe specialismen aan. We blijven de trends nauwgezet volgen en proberen zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze cliënten.” Zo noemt hij als voorbeeld de shockwave methode die onlangs in zijn klinieken is geïntroduceerd. “Het is een behandeling die erectie en prestatieverbetering oplevert.” In een volgende aflevering gaat De Gaykrant hier verder op in. Daarnaast worden ook andere invasieve en non-invasieve behandelingen verricht. Niet alleen botox en fillers, lipolaser (het verminderen van vetophopingen) maar ook ooglidcorrecties, shockwave, P/O shots, Miradry (permanent verminderen van zweten), bilvergrotingen en gezichts- en laserbehandelingen.

Maximaal effect

Wat zijn eigenlijk P/O shots?

“De P-Shot is een nieuwe techniek waarbij Plaatjes Rijk Plasma (PRP) wordt geïnjecteerd in de penis om de functie en sensatie te verbeteren. De O-Shot is een nieuwe techniek waarbij PRP wordt geïnjecteerd in de vagina om deze te verjongen en de seksualiteit te verbeteren. De O is overigens de afkorting van orgasme. Over die shockwave behandelingen merkt hij op: “Iedereen wil het maximale uit zichzelf halen. Met deze behandeling is het mogelijk de doorbloeding van het lichaam aanzienlijk te bevorderen en wordt tegelijkertijd het prestatieniveau verbeterd.”

“Iedereen wil het maximale uit zichzelf halen”

Kwaliteit

In de cosmetische wereld neemt Clinic63 een belangrijke plaats in, zo blijkt. Waarin onderscheiden jullie klinieken zich? Dokter Babak hoeft geen seconde na te denken en antwoordt: “ Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarbij hechten we sterk aan een persoonlijke benadering. Toegankelijkheid en een eerlijk advies voor de cliënt zijn doorslaggevend. Verschillende hoogwaardige behandelingen worden uitgevoerd door ervaren artsen en kundige therapeuten. Voorafgaande aan een behandeling is er altijd een consult. Daarin wordt de behandeling evenals de nazorg en eventuele complicaties besproken. En natuurlijk is er tijdens dit gesprek de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het neerleggen van zijn of haar wensen.”

Hij benadrukt dat de verschillende behandelmethodes afgestemd worden op de persoonlijke situatie en wensen van de cliënt. Hierdoor is Clinic63 uniek in Nederland. “Na een ooglidcorrectie krijgen cliënten vaak de reactie dat ze er jaren jonger uit zien.” Hij lacht tevreden. Over fillers merkt hij op: “Lippen, neus, billen, jukbeenderen en kuiten doen we ook.” Gevraagd naar het mooiste compliment dat hij ooit kreeg? “Een cliënt vertelde ons dat we een grote bijdrage hebben kunnen leveren aan zijn geluk en positieve zelfbeeld.”

Drs Kevin Bulgaç

Intens

Tijdens het gesprek komt een jonge arts binnenlopen. Het blijkt dokter Kevin Bulgaç te zijn. Hij is cosmetisch arts die gespecialiseerd is in onder andere fillers, Aptos Threading voor het gelaat en lichaam (draadjeslift) en injectables. Uit pure interesse is hij in de medische cosmetische wereld beland. “Degenen die bij ons komen zijn niet ziek en komen om hun esthetische wensen in vervulling te laten gaan. Dat maakt ons vakgebied zo bijzonder, intens en mooi.” Regelmatig bezoeken de artsen van Clinic63 nationale en internationale congressen en trainingen. Zo heeft dokter Kevin afgelopen week een cursus van Aptos Threading in Georgië gedaan. “Natuurlijk zijn we allemaal BIG geregistreerd.”

“Om drempel te verlagen is het eerste consult geheel vrijblijvend”

Laagdrempelig

Door de landelijke dekking en de laagdrempeligheid mogen de klinieken zich verheugen in een toenemende belangstelling. “We werken nauw samen met de leukste influencers op dit moment. Het zijn TV-gezichten, bloggers, topsporters en artiesten. Zij komen bij ons voor verschillende behandelingen: van fillers tot een MiraDry behandeling. Alles naar ieders wens. Wij begrijpen dat het nogal een stap kan zijn om naar een kliniek te komen. Om die drempel te verlagen is het eerste consult bij ons geheel vrijblijvend. Onze artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten geven graag zorgvuldig advies. “Het mooiste en meest natuurlijke resultaat telt. Daar gaan we voor.”

Meer weten? Kijk op www.clinic63.nl of Instagram

Lezers van De Gaykrant krijgen bij behandelingen een korting.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

One thought on “Positief zelfbeeld staat voorop bij Clinic63

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.