I’m coming out: Rick

Ik ben Rick  Bandstra (26) en werk bij de Reclassering. Daarnaast ben ik actief als fotograaf en masseur. Zelf wist ik vanaf mijn 23ste zeker dat ik op mannen viel. Daarvoor speelde het ook al wel, maar waren de twijfels nog wat te groot. Nadat ik die zekerheid had, merkte ik dat ik het daarna weer van me af heb gezet. Ik kon het op dat moment geen plekje geven.  

Vorig jaar ben ik daarmee aan de slag gegaan en kan ik nu eindelijk zeggen: ik heb het geaccepteerd. Ik houd nu meer van mezelf en iedereen mag nu kennismaken met de ‘echte’ Rick. De reacties op mijn coming-out waren tot nu toe allemaal positief. Ik kan er zowel op mijn werk als in mijn privé leven makkelijk over praten en dus overal echt mezelf zijn. Ik geniet nu met volle teugen van de mooie momenten in het leven en kan ik niet wachten om nu eindelijk mijn leven te leiden zoals dat voor mij bestemd is. Want je moet echt eerst van jezelf houden. Pas daarna kan je echt van iemand anders houden.

Rick Bandstra


Ook jouw coming-out verhaal delen? Mail ons dan op info@degaykrant.nl 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.