Viktor & Rolf ontwerpen T-shirts voor Pride

Bij HEMA vinden ze dat liefde voor iedereen is. Daarom heeft HEMA, samen met de bekende modeontwerpers Viktor & Rolf, speciaal voor Prideweek een t-shirt ontworpen waar deze boodschap in regenboogletters op staat. De opbrengst wordt aan het COC gedoneerd.

HEMA gelooft dat een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn een betere samenleving is. HEMA maakt zich daarom al een aantal jaren sterk voor de acceptatie van LBTHI’s. “Door samen te werken met HEMA tijdens Pride bereiken wij een heel groot deel van Nederland met een belangrijke boodschap; Love is for everyone“, aldus Viktor en Rolf.


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.