Margriet van der Linden onderzoekt homo- en biseksualiteit in andere landen

Margriet van der Linden presenteert vanaf 23 november een nieuw programma: ‘How to be Gay?’. Daarin gaat ze in gesprek met homo- en biseksuelen over de hele wereld, zo werd bekendgemaakt tijdens de seizoenspresentatie van de NPO. De presentatrice kwam op het idee omdat ze regelmatig gevraagd wordt naar haar eigen geaardheid en het interessant vond dat te belichten in een televisieprogramma. Voor het programma reisde ze naar China, Libanon en Rusland.


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.

Reinart

ReinArt Cartoons heeft als logo de vos met in z’n bek de in inkt gedoopte ganzenpen. Via www.reinartcartoons.nl zijn naast vele Roze Cartoons ook diverse andere tekeningen te vinden. Zijn woonplaats Deventer is daarbij goed vertegenwoordigd aangezien ReinArt sinds 2015 wekelijks cartoons en strips voor de lokale krant tekent.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.