Vanlifer Kim op zoek naar de liefde

Op de foto staat Kim, kandidaat voor het programma 'Onderweg naar de Liefde'. Ze draagt een strooien hoed en een bril, heeft blond haar en een glimlach op haar gezicht.

Dit voorjaar staat in het teken van de liefde! In het nieuwe programma Onderweg naar liefde (NPO3) gaan verschillende vrijgezelle vanlifers op zoek naar de ware liefde. Zij reizen in hun (omgebouwde) bus door heel Europa om de mooiste en meest romantische plekjes op te zoeken. Een daarvan is vanlifer Kim: een echte dierenvriend die samen met haar drie hondjes rondtrekt door Europa. Ze is op zoek naar een avontuurlijk, vrij persoon en staat open voor alle genders!

Tekst en foto: Tuvalu Media

Kim (37) is een enthousiaste natuurliefhebber die houdt van de vrijheid, rust en kalmte van haar vanlife. Sommige dagen zitten vol met nieuwe avonturen waarin ze een dorpje bezoekt of een bos ontdekt, en anderen zijn wat rustiger waardoor ze juist tijd heeft om een serie te bingen of lekker in bed te blijven met haar hondjes.

Iedere dag in haar bus ‘Sophie’ is genieten voor Kim, maar wat zou het leuk zijn om dit met iemand anders te delen! Ze is een echte dromer die een sprong in het diepe aandurft, dus ze zoekt ook een avontuurlijk iemand die samen met haar uitdagingen aan wil gaan.

Lijkt het jou leuk om samen met Vanlifer Kim te proeven van de vrijheid en haar beter te leren kennen? Meld je dan aan via deze link!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.