Martijn Kamphorst | Nieuwe hoofdredacteur van Winq

Met onmiddellijke ingang is Martijn Kamphorst (33) aangesteld als hoofdredacteur van Winq. Hij volgt hiermee Edwin Reinerie op, die het magazine in 2005 oprichtte. Kamphorst was sinds juli 2018 chef redactie van Winq.

Edwin Reinerie: “De tijd is gekomen dat de jongere generatie Winq nóg verder gaat brengen. Martijn voelt feilloos aan hoe onze maatschappij zich ontwikkelt en welke rol Winq hierin kan vervullen. Ik ben trots op mijn opvolger.”

Martijn Kamphorst: “Ik ben dankbaar voor deze kans. De afgelopen vier jaar heb ik me als chef redactie ingezet om Winq nog diverser en inclusiever te maken. Als hoofdredacteur hoop ik die ontwikkelingen in een stroomversnelling te brengen. The riches are in the niches en daar weten wij als grootste mediaplatform voor de Nederlandse lhbtq-gemeenschap alles van. Met en over onze prachtige community zijn oneindig veel mooie verhalen te vertellen.”

Reinerie blijft als uitgever onverminderd betrokken bij Winq en zal ook blijven meeschrijven aan het magazine en de online platforms. Het redactieteam van Winq zal als vanouds blijven berichten over everyting queer in Nederland, Europa en de wereld.

Winq magazine verschijnt zes keer per jaar en is verkrijgbaar in de tijdschriftenhandel en in abonnementsvorm. Daarnaast zijn op Winq.nl en de sociale mediakanalen (Facebook, Instagram) dagelijks nieuwe berichten te vinden over de lhbtq-gemeenschap. Ook organiseert Winq sinds vier jaar de Winq Diversity Awards, waarbij prijzen worden uitgereikt aan mensen en initiatieven die zich hardmaken voor de Nederlandse lhbtq-gemeenschap.

Gaykrant feliciteert Martijn hartelijk met deze nieuwe uitdaging.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.