Meld je aan voor de Gaykrant Nieuwsbrief!

Wil je nog makkelijker op de hoogte blijven van wat er op Gaykrant te vinden is? Meld je dan aan voor onze nieuwe nieuwsbrief! Daarmee krijg je naast berichten van onze website ook leuke en interessante extra’s rechtstreeks in je mailbox. 

Een nieuwsbrief is een “gouwe ouwe” om op de hoogte te blijven van dingen die je interesseren. Uiteraard kan je Gaykrant ook via de bekende social mediakanalen volgen – we zijn te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube – maar we merkten dat er ook veel vraag is naar een nieuwsbrief.

Daarom starten we binnenkort met het versturen van de Gaykrant Nieuwsbrief, die vooralsnog eenmaal per maand zal verschijnen. De nieuwsbrief wordt samengesteld door onze medewerker Floor Brands die al een hoop leuke ideeën heeft voor de invulling ervan.

Klik hier om je aan te melden voor de Gaykrant Nieuwsbrief!

Heb je je in het verleden al eens ingeschreven voor een nieuwsbrief van de Gaykrant?  Meld je dan nu even opnieuw aan, zodat ons adressenbestand up-to-date is.

Wij zullen je e-mailadres louter en alleen voor onze nieuwsbrief gebruiken en niet aan andere partijen doorgeven of verkopen.

Redactie Gaykrant

*

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.