Nederland | Griekse toestanden #22

Griekse toestanden, een vervolgverhaal in 26 afleveringen. Vandaag deel 22: Michael is in Athene. Dimitris, prostitué in Athene, heet nu Michaelis en met zijn nieuwe identiteit kan hij alle kanten op.

Door Eduard Hoekstra
Illustratie: Julia Kiryanova

Vanmiddag komt Jan, mijn vaste, Nederlandse, klant aan in Athene en ik hoop met hem afspraken te kunnen maken over een verblijf in Amsterdam. Ik heb me een beetje in de stad verdiept en het staat bekend als internationaal, gay vriendelijk en in de horeca is er makkelijk werk te vinden. Het enige, niet onbelangrijke probleem, lijkt huisvesting. Er is weinig woonruimte en wat er is, is niet te betalen. Eerst afwachten of Jan het ziet zitten dat ik hem kom bezoeken – ik heb geen idee wat voor leven hij in Amsterdam leidt.

Jan logeert in een hotel aan het Omoniaplein en meestal hebben we seks in mijn hotel waar hij een kamer huurt voor dertig euro per uur. Ik zit op een terrasje aan de citroenlimonade als ik hem aan zie komen lopen. Hij zwaait enthousiast en neemt me direct mee naar zijn hotel, hij moet wel heel veel zin in me hebben. Eigenlijk wil ik gelijk met hem over mijn plannen praten, maar eerst seks praat later makkelijker. Hij is niet veeleisend, vandaag wil hij gepijpt worden en hij moet inderdaad echt heel nodig, want al snel leegt hij onder luid gekreun zijn lading.

Ik ga naar de badkamer om mijn mond te spoelen. Als ik weer naast hem lig, leg ik mijn hoofd op zijn borst en hij streelt mijn lange donkere krullen. Dan is het tijd om te praten. Ik leg hem uit dat ik nu eigenlijk het land al kan verlaten, dat ik genoeg geld heb voor een ticket naar Amsterdam en om het nog even te kunnen uitzingen.

“Ik boek een vlucht bij Olympic en besluit toch nog maar even een klantje op te pikken op het plein”.

Hij biedt me woonruimte aan voor een week en hulp om iets te vinden. We besluiten dat ik over vijf dagen naar Amsterdam zal vliegen; hij geeft me zijn telefoonnummer en adres. Hij is voor zaken in Athene en ik zal hem niet meer zien voor ik in Amsterdam ben. Opgelucht verlaat ik het hotel en ga naar het mijne, waar een computer staat. Ik boek een vlucht bij Olympic en besluit toch nog maar even een klantje op te pikken op het plein. Een geile oudere Griekse man neem ik mee naar de pornobioscoop in Kotopoulo, een zijstraat van Omonia. Hij betaalt de entree voor mij en hemzelf en geeft me 20 euro om hem af te trekken.

In de bioscoop zijn altijd een paar businessjongens en ik laat hem dan ook betalen voor we naar binnen gaan, anders ben ik hem misschien kwijt. Het is druk en vies bij de toiletten dus neem ik hem mee naar het balkon, dan kan hij en de film zien en ik hem aftrekken. Na een kwartiertje rukken en een lamme arm is meneer klaar. Bij de toiletten is het druk en er wordt een toerist geneukt met de deur open. Het is een zwaar behaarde Turk die voor over staat, terwijl zijn buiten proportioneel grote geslacht onder zijn dikke behaarde buik bungelt. We maken er grapjes over als collega’s.

Het is heet en het stinkt binnen, dus loop ik naar buiten en neem een biertje op een van de hoerenterrassen. Er komt een man naast me zitten die over mijn been wrijft, maar ik heb geen zin meer. De dagen erna besteed ik aan het kopen van een beetje kleding en af en toe neem ik een klant. Op een kaart van Amsterdam zie ik dat mijn kamer in het noordelijk gedeelte van de stad zal zijn. Een vroeger niet zo gewilde buurt, maar nu populair en
vanuit het centrum te bereiken met een pont.

Amsterdam; ik kom eraan!

Nog een paar dagen.

Volgende week: aflevering 23

Eerdere afleveringen kan je teruglezen door hieronder op de tag “Griekse toestanden” te klikken:

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.