Spongebob komt uit de kast

In een Tweet geeft Nickelodeon de hint dat SpongeBob Squarepants homoseksueel is. Vanwege de Pride-maand deelde de kinderzender foto’s van verschillende personages uit tv-series. Spongebob is niet geel, maar heeft de kleuren van de regenboog. Voor veel fans is het bericht het bewijs dat Spongebob homo is. Dat valt niet bij iedereen in goede aarde.

De seksualiteit van Spongebob is al vele jaren onderwerp van discussie en bepaalde afleveringen hebben waarschijnlijk bijgedragen aan de speculatie. De bedenker van Spongebob, Stephen Hillenburg, die in 2018 overleed, zei eerder dat zijn schepping aseksueel is.

Lees meer: rozegolf.net 


Reinart Cartoons

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.