Duncan Laurence, onze man in Tel Aviv

Duncan de Moor zal onder zijn artiestennaam Duncan Laurence op donderdag 16 mei Nederland vertegenwoordigen bij de tweede semifinale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv in Israël. Hij hoopt daar voldoende indruk te maken op de vakjury en televoters om een plaats te kunnen bemachtigen voor de Grote Finale op zaterdag 18 mei. De vooruitzichten zijn gunstig, want zijn nummer ‘Arcade’ staat al wekenlang bovenaan bij de bookmakers. Maar bij het Eurovisie Songfestival kan het nog wel eens anders lopen dan van te voren te verwachten viel. Duncan, in ieder geval veel succes en geniet vooral enorm van dit songfestivalavontuur!

Lees hier meer over Duncan Laurence


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.