M’n ex: “Onze 3 lichamen pasten naadloos in elkaar” | Michel uit Utrecht

Tot vorig jaar deelde ik mijn leven met twee prachtige heren. Zij hadden eerst elkaar, daarna kwam ik. Daniel en Sam – zo heten ze niet echt, hoewel hun namen er verdacht veel op lijken – hebben een leeftijdsverschil van bijna dertig jaar. Ik ben tien jaar jonger dan Daniel en bijna twintig jaar ouder dan Sam. Eerst werd ik verliefd op Sam. Op een massagecursus in Frankrijk.

Redactie: Rits de Wit
Illustratie: Wilbert van der Steen

Ik had geen enkele ervaring op massagegebied, maar een voorstelling van de cursus had ik wel: een fraaie omgeving, zomerse temperaturen en kerels die elkaar naakt met olie te lijf gaan. Ik kwam op een zondagmiddag aan op het zonovergoten cursusterrein. En daar was ook Sam: een kleine maar atletisch geproportioneerde jongeman, van wie de volgende ochtend al bleek dat hij gul bedeeld was met alles wat ik aantrekkelijk vind: een slanke haakneus, een paar puntige tepels op een zacht begroeide borst, een dikke besneden lul, een bolle witte bips boven lichtbruine, zwartbehaarde o-beentjes, een hese stem en een minstens even fraai karakter.

Ik wilde helemaal niet meer masseren. Ik wilde hém en hem alleen. Sam, cursist en blijkbaar ook van de catering, was ultravriendelijk tegen me. Maar tot mijn teleurstelling ook tegen de rest, een in esthetisch opzicht betreurenswaardige verzameling mannenvlees waar ik geen enkele verbinding mee wenste aan te gaan. Ik herinner me niet zoveel meer van die week, behalve dat ik nooit ergens serieus aan meedeed (tenzij ik aan Sam mocht zitten) en altijd aangeschoten was om het beschamende van de situatie te kunnen vergeten, om mijn jaloezie te onderdrukken als Sam naar iemand anders glimlachte. Ik herinner me nog wel het moment waarop mij via een lispelende, moddervette medecursist ter ore kwam dat Sam aan de telefoon was met ‘zijn vriend’. Ik schrok en was vastbesloten uit te vinden wie er aan mijn godheid vastzat om te weten of ik daarmee kon concurreren. Maar op mijn schaarse nuchtere momenten wist ik het antwoord al: Sam zou nooit voor mij vallen. Ik stelde me daarvoor teveel aan en liet hem voor mij alleen veel te veel flessen Sauvignon aanrukken – ingrediënten voor een gigantische afknapper.

“Al snel bleek hij gul bedeeld te zijn met alles wat ik aantrekkelijk vind”

Betoverend mannenstel

Ik was dan ook nogal verbaasd toen ik thuis een berichtje kreeg van Sam. Of ik het leuk vond om eens langs te komen in Amersfoort bij hem (en zijn vriend). Ik durfde niet te vragen of deze uitnodiging naar de hele groep was gegaan, maar een week later bleek ik de enige genodigde. In een knus, shabby-sjiek ingericht appartementje trof ik een betoverend mannenstel, de volmaakte yin en yang, daddy en son, leraar en leerling. Hoewel ik dolgelukkig was Sam weer te zien en hem nu te mogen kussen en voelen, ging mijn belangstelling nog sterker uit naar Daniel, een zachtaardige maar doortastende, magere reus bij wie ik mij acuut veilig en beschermd wist, begrepen en bewonderd. Ik werd op slag verliefd op hem. Verwijt me gerust licht ontvlambaar te zijn, te weinig kritisch wellicht. Dat mag. Maar ik had er geen controle over, het gebeurde. En mijn verlangens werden beantwoord, kalm en evenwichtig, en ook Sam paste daarin. Voor het eerst van mijn leven ervoer ik rust en intense liefde tegelijk. Voor het eerst was ik niet bang iemand te verliezen, ik voelde me deel van een magische symbiose, een optelsom van onze drie lichamen, naadloos in elkaar passend; van onze zielen, in volledige eenstemmigheid. Of Sam ooit echt verliefd op me is geweest, betwijfel ik. Hij genoot wel intens van alle weekenden. Dan was ik bij hen en leefden we gedrieën op één adem, zonder noemenswaardig conflict of onbegrip. Dat duurde dik twee jaar.

“Abdullah kwam klaar en viel in mijn schoot in slaap”

Behaarde benen

Ik maakte het kapot. Na een rotdag op het werk had ik voor het eerst sinds lang weer eens een fles wijn soldaat gemaakt en Bullchat had me Abdullah gebracht. Hij stapte in mijn bedje, dat al heel lang niet meer door een vreemdeling beslapen was. Ik neukte hem kort en wild, hij onderging het met gesmoord gekreun, kwam handsfree klaar en viel in mijn schoot in slaap. ‘s Ochtends zag ik vanuit bed hoe hij zich onhandig aankleedde, zijn skinny jeans over zijn kleine bips en krommende, behaarde benen wrong en ja: ik werd verschrikkelijk verliefd. Dat weekend ging ik voor het eerst niet naar Daniel en Sam. Ik bleef twee dagen in bed met Abdullah, die ik daarna nooit weer zou zien. De magie met Sam en Daniel was gewelddadig verbroken. Definitief, wist ik. Het was te goed gegaan, het was te mooi geweest. The story of my life.

Wil jij jouw verhaal over een jammerlijk mislukte relatie ook in deze rubriek? Neem contact met ons op via: info@degaykrant.nl

 

 

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.