Aisha en haar vriendin werden gevraagd om niet te zoenen in een restaurant

Aisha Scheuer

Aisha Scheuer ging met haar vriendin Fanny een hapje eten bij pannenkoekenhuis Strijland in Rheden. Toen ze elkaar een kus gaven, werd hen door de eigenaresse van het pannenkoekenhuis verzocht dit niet te doen, omdat het “onsmakelijk” zou zijn voor de andere gasten. Voor de goede orde: het was een kus op de mond, zonder tong. Geen ‘gelebber’.

Door: Christianne Offermans

Nadat Aisha hierover haar ongenoegen uitte op Facebook, sprak de Gelderlander met de eigenaresse van het pannenkoekenhuis en schreef er een artikel over. Aisha werd door de krant niet benaderd voor wederhoor.

“Voor de goede orde: het was een kus op de mond, zonder tong. Geen gelebber” – Aisha

De kwestie roept de vraag op of de eigenaresse ook heterokoppels zou aanspreken die elkaar een zoen op de mond geven. Op Twitter is er ophef ontstaan rondom de zoenkwestie: men wil massaal gaan zoenen in het pannenkoekenhuis en heterokoppels bieden aan te testen of de eigenaresse hen ook zou aanspreken als zij elkaar een kus op de mond geven.

Pannenkoekenhuis Strijland

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

9 thoughts on “Aisha en haar vriendin werden gevraagd om niet te zoenen in een restaurant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.