Op de mannencamping mag iedereen helemaal zichzelf zijn

Op zo’n dertig minuten rijden van Amsterdam ligt de speciale camping alleen voor mannen. En die komen er massaal op af, helemaal tijdens de Gay Pride deze week. ‘Mensen uit Nederland, België en Duitsland komen hier naartoe. Die komen hier ook voor de Canal Parade. Een geweldig evenement met een eigen karakter op de grachten van Amsterdam’, zegt campingeigenaar Wim Steman.

Op de Holland Men Camp mag iedereen helemaal zichzelf zijn. Zo loopt de één naakt rond en de ander in leer. Eén van de campinggasten is Marco uit Amsterdam. ‘Mannen kijken toch altijd een beetje naar mannen. Dat gebeurt gewoon. Als je op een andere camping staat, doe je dat toch een beetje stiekem. Sommige mannen vinden dat alleen niet fijn. Je bent hier met gelijkgestemden. Het is ongedwongen, sociaal.’

Bron: AT5


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.

Reinart
ReinArt Cartoons heeft als logo de vos met in z’n bek de in inkt gedoopte ganzenpen. Via www.reinartcartoons.nl zijn naast vele Roze Cartoons ook diverse andere tekeningen te vinden. Zijn woonplaats Deventer is daarbij goed vertegenwoordigd aangezien ReinArt sinds 2015 wekelijks cartoons en strips voor de lokale krant tekent.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.