Gaykrant vaart mee tijdens Alkmaar Pride

Alkmaar Pride

Gaykrant-redacteur Christian Curré zet zich in het kader van Pride 2018 in om als ambassadeur bij zoveel mogelijk Pride-feesten in Nederland aandacht te besteden aan bijzondere initiatieven en deelnemers. Meevarend of –lopend met groepen die extra aandacht verdienen vanwege hun bijzondere en/of vernieuwende karakter, of deelnemend aan presentaties of discussies waarbij het gaat om het schijnen van nieuw licht op diversiteit en inclusiviteit.

Tijdens de Grachtenparade van Alkmaar Pride op zaterdag 26 mei vaart Christian mee op de boot van Café Hoezo Anders / Café Pride / Café Gay Okay. Dit zijn veilige ontmoetingsplekken voor LHBT+’ers met een verstandelijke beperking of NAH (niet aangeboren hersenletsel) – gecoördineerd door lokale afdelingen van het COC, zorginstellingen en stichtingen.

Alkmaar-Pride-Jennifer-Hopelezz-Gaykrant
Alkmaar Pride 2017

Het is geweldig dat de boot vaart, juist in deze tijden van bezuinigingen in de zorg; de deelnemers kijken er het hele jaar naar uit om met de Grachtenparade mee te varen. Het wordt een groot feest, vooral ook door de geweldige inzet van de vrijwilligers die het hele jaar door bijzonder werk verrichten voor deze doelgroep!

Een impressie volgt spoedig na afloop bij de Gaykrant.

Christian ook op uw Pride? Neem dan direct contact met hem op via christian@degaykrant.nl, voor zover nog niet gebeurd!

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.