Vrouwenactiviteiten in augustus

Poink organiseert uiteenlopende activiteiten waar vrouwen die van vrouwen houden elkaar op een ongedwongen manier kunnen ontmoeten. Gaykrant zal deze activiteiten maandelijks onder de aandacht brengen via een directe link naar de PoinkPost-nieuwsbrief. 

De activiteiten lopen uiteen van sportief (skiën, schaatsen, zaalvoetbal, wandelen), tot creatief (graffiti spuiten, zingen, schilderen), cultureel (Loesje workshop, theater, huiskamerconcert) en origineel (wild brei-actie). Bij activiteiten zoals het huiskamercafé, de dialoog en de filosofieworkshop is er meer diepgang te verwachten.

► Klik hier voor de PoinkPost-nieuwsbrief van augustus!

Bij alle activiteiten van Poink staat ontmoeten en verbinden centraal. Er is altijd een open sfeer en er komen altijd nieuwe vrouwen op activiteiten af en vrouwen komen ook vaak alleen, Er is geen lidmaatschap of contributie. Je komt gewoon als een activiteit je aanspreekt. De activiteiten en de sfeer zijn low key, ongedwongen, open en veelzijdig.

Veel plezier en tot volgende maand!

*

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.