Podcast IK: Jeroen van Zanten

Jeroen van Zanten

In deze podcast wordt Jeroen van Zanten geïnterviewd door Leon Augustijn. Want iedereen heeft wel een verhaal. Jeroen vertelt niet zijn verhaal, maar het verhaal van Queer & Sober, een community waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in een omgeving zonder alcohol en drugs.

Tekst: Leon Augustijn

Queer & Sober is sexy! Het is een platform voor leden uit de Queer-community die alcoholvrij leven of interesse hebben in een alcoholvrije lifestyle. Maandelijks organiseert Queer & Sober evenementen om te connecten, te genieten en te groeien, zonder de drank- en drugsdruk. Het is een hechte gemeenschap in Amsterdam die draait om échte connecties, sober fun en persoonlijke groei.

In deze aflevering van Podcast IK vertelt Jeroen hoe mensen deze lifestyle kunnen volgen. Hij vertelt zijn verhaal in het kort en zoals gebruikelijk geeft hij tips aan de luisteraar. Podcast IK met Jeroen van Zanten luister je op SpotifyGoogle en Apple iPlayer.

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schreef zijn autobiografische boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier heeft gezet. Het is een doorlopend proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verscheen in 2023.

Meer lezen van Leon? Klik dan hier!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.