Podcast IK: Cindy Wijman

In deze aflevering van podcast IK wordt Cindy Wijman geïnterviewd door Leon Augustijn. Want iedereen heeft wel een verhaal. Cindy heeft er veel, vanuit haar ervaring als coach.

Tekst: Leon Augustijn

Maar Cindy luistert ook graag naar verhalen. En met datgene wat ze daaruit haalt, helpt ze mensen weer verder. Cindy: “Rust, empathie en betrokkenheid kenmerken mij het meest als coach. Met deze eigenschappen creëer ik een veilige werksfeer. Een sfeer waarin jij jezelf kunt zijn en je verhaal kan doen. Ik luister goed en zoek de oefening die het meest bij jouw blokkade, belemmering of emotie past.”

Cindy is iemand die mensen oprecht wil helpen. Ze kan daarbij putten uit haar eigen ervaringen met pestgedrag. In deze aflevering van podcast Ik vertelt Cindy Wijman in het kort haar verhaal. En zoals gebruikelijk heeft ook zij weer tips voor de luisteraar. 

 

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schreef zijn autobiografische boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier heeft gezet. Het is een doorlopend proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verscheen in 2023.

Meer lezen van Leon? Klik dan hier! En klik hier voor Podcast Ik!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.