De Brabantse Potcast over het Queer Arts Festival

De Brabantse Potcast over het Queer Arts Festival

Op 17 mei, de Internationale Dag tegen homofobie, bifobie, transfobie, spraken Anja en Jolanda met de sprankelende Kirsten van Teijn over het Bossche Queer Arts Festival.

Tekst: Jolanda van Gool 

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar wordt dit jaar namelijk opnieuw het Queer Arts Festival georganiseerd – een festival gericht op de queer community. Drie dagen lang staat queer kunst centraal in het programma; van films, theater en cabaret tot performances, exposities, workshops en gratis randprogramma.

De Verkadefabriek werkt hiervoor samen met twee queer programmamakers: Kirsten van Teijn en Malou van Doormaal. En als kers op de taart kun je zondag 9 juni Anja en Jolanda in het wild zien tijdens een opname van een live Potcast met een mystery guest…

Dat wil je toch zien…?! Luister daarom weer met de Brabantse Potcast mee. En kom dat weekend gezellig naar de Verkadefabriek!

De Brabantse Potcast wordt gemaakt door twee Brabantse potten, Anja van Hout en Jolanda van Gool. Zij gaan met elkaar én met interessante gasten in gesprek over LHBTIQ+ zaken. Inhoudelijk, vanuit cijfers en feiten, maar ook vanuit eigen ervaring. En natuurlijk altijd met een slagje Brabantse humor en gemoedelijkheid. Kortom; keigezellig als ge komt luisteren!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.