Hopelessly devoted naar Do-Re-Me

Op zaterdag 22 juni is het weer zover, dan gaat Manoeuvre, het grootste gay men’s chorus uit Amsterdam, hopelessly devoted op weg naar Do-Re-Me! Dat doen ze traditiegetrouw tijdens hun jaarlijkse Zomerconcert. Dit keer in Theater De Meervaart in Amsterdam.

Tekst: persbericht Manoeuvre

Al maanden zijn ze bezig met de voorbereidingen voor dit muzikale hoogtepunt. De mannen hebben een vrijwel compleet nieuw repertoire van Musical-klassiekers ingestudeerd, met bijbehorende choreografie. Dus wil jij ook een van de langste dagen van het jaar vullen met glitters, veren, pailletten en je favoriete musicaltunes? Dan zit je bij Manoeuvre goed!

We hebben onze stembanden gesmeerd en zijn er helemaal klaar voor; niet alleen het koor als geheel, maar ook de vele solisten! Pianist Alberto Klein Goldewijk is ook van de partij en alles staat natuurlijk weer onder leiding van onze dirigent Michael van Breemen.

De avond wordt gevuld met bekende musical songs uit Cabaret en Annie get your GunGrease en A Chorus Line en klassiekers als de Sound of Music en Les Miserables. En de Nederlandse touch komt uit de succesvolle musical De Mol en de Paradijsvogel met wat je gerust een nieuw gay-anthem kunt noemen: Spreid je Veren. En dat is nog maar de helft van wat Manoeuvre in haar Musical Night voor je in petto heeft. Als klap op de vuurpijl, is er een afterparty met DJ na afloop.

Over manoeuvre

Manoeuvre heeft in ruim 30 jaar een uitgebreid repertoire opgebouwd. Naast Nederlands, Engels, Duits en Frans worden ook uitdagingen als Zweeds niet uit de weg gegaan. Het gevarieerde aanbod maakt dat Manoeuvre telkens een breed publiek weet te trekken.

Wil jij ook Hopelessly devoted naar Do-Re-Me? Dat kan door kaarten à € 26,50 te bestellen via de website van Manoeuvre.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.