True Colors Nunspeet organiseert LHBTIQA+ café

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseert stichting True Colors Nunspeet het LHBTIQA+ café in dorpsherberg De Roskam in Nunspeet. Dit keer op dinsdag 7 mei van 20.30 tot 22.30 uur. Kom gezellig langs en neem je vrienden en vriendinnen mee! Daarnaast zoeken ze ook nog enthousiaste vrijwilligers, onder andere voor de feestcommissie.

 Tekst: persbericht True Colors Nunspeet

Iedereen moet namelijk kunnen zijn wie hij, zij of hen is, dat is de gedachte achter True Colors Nunspeet. Of je nu lesbisch, homo, bi, transgender, intersekse, queer of alles wat er tussenin zit bent. Alleen, zo geven ze toe: dat kan soms moeilijk zijn in Nunspeet. Daarom organiseert True Colors maandelijks het True Colors Café. Het café is een veilige omgeving om met elkaar te praten, vragen te stellen of om gewoon gezellig te kletsen. Je kunt gewoon binnenlopen bij De Roskam, aanmelden is niet nodig en toegang is uiteraard gratis. Je betaalt alleen je eigen drankjes.

Maar vind je het spannend of eng om zo maar binnen te lopen? Je kunt ook contact met True Colors opnemen via hun website: www.truecolorsnunspeet.nl. De vrijwilligers beantwoorden je vragen graag en uiteraard vertrouwelijk. Op de website vind je ook adressen van organisaties die jou meer informatie kunnen geven en met wie je eventueel kunt praten, als je daar behoefte aan hebt.

True colors whatsappgroep

True Colors Nunspeet ziet jou dus graag dinsdag 7 mei in De Roskam! Iedereen is welkom, ook je vrienden. Daarnaast kun je je op www.truecolorsnunspeet.nl altijd aanmelden voor de True Colors Whatsappgroep. De groepsapp is bedoeld voor LHBTIQA+-jongeren t/m 27 jaar die in Nunspeet en omgeving wonen. In deze groepsapp kun je op een veilige en leuke manier met andere jongeren appen.

Zoals al in de inleiding werd vermeld; een organisatie als True Colors Nunspeet kan niet zonder vrijwilligers. Voor onder andere de feestcommissie zoeken ze nog enthousiaste vrijwilligers. Dus lijkt jou het leuk om een bijdrage te leveren aan de acceptatie van de LHBTIQA+-community in Nunspeet en omgeving?
Ga dan snel naar www.truecolorsnunspeet.nl/vrijwilliger en meld je vrijblijvend aan!

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.