Podcast IK: Paul Morris

In deze aflevering van podcast IK wordt Paul Morris geïnterviewd door Leon Augustijn. Want iedereen heeft wel een verhaal. En dat van Paul is het vertellen meer dan waard! Want terwijl hij werkt aan een succesvolle zangcarrière is hij sinds 2022 ook nog eens ambassadeur van Pride Amsterdam.

Tekst: Leon Augustijn

Paul is geboren en getogen in Caracas, Venezuela, uit een Nederlandse moeder en een Venezolaanse vader. Als jonge jongen was hij al gefascineerd door zang en dans. Elf jaar geleden verliet Paul Venezuela om naar Nederland te gaan. Hij is vastbesloten zijn dromen waar te maken en volgt daarom een opleiding Muziektheater in Arnhem. Daarna besluit hij een opleiding Performing Arts te gaan volgen in Amsterdam. Nu heeft Paul een ​​internationale carrière in de muziekindustrie.

Zoals gebruikelijk bij podcast IK vertelt ook Paul Morris over zijn coming-out en de uitdagingen die hij had. En ook hij heeft zoals gewoonlijk weer wat tips voor de luisteraar! Podcast IK met Gio Diekema luister je op SpotifyGoogle en Apple iPlayer.

Leon Augustijn is schrijver, motivator en spreker. Hij schreef zijn autobiografische boek met de wat pretentieuze titel ‘IK’. Niet als egodocument, maar omdat hij zichzelf niet meer wil ontkennen, niet meer wil verloochenen wie hij is. Een hele strijd, die hij niet voor niets op papier heeft gezet. Het is een doorlopend proces dat je kunt volgen door zijn columns of nieuwsbrieven. Zijn boek verscheen in 2023.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.