Gaykrant geeft drie keer IK!

Ter ere van de Nationale Voorleesweek geeft Gaykrant drie keer een gesigneerd exemplaar van het boek IK van onze columnist Leon Augustijn weg. Hoe kom je daarvoor in aanmerking? Volg onze Sociale Media kanalen en…

Like, Like, Like die pagina’s!

Gaykrant kun je onder andere vinden op X (Twitter), Instagram, Facebook en zelfs op LinkedIn!
Like, share, subscribe, hartjes, geef vijf sterren op Tripadvisor en als je dan toch bezig bent: help ons ook een handje met onze Uber-rating. Kortom: plaats jezelf op een positieve manier in de schijnwerper van onze moderatoren!

Over IK

‘IK’ gaat over afwijzing. Of beter nog: over de angst voor afwijzing. Daarom doet Leon er alles aan om te voorkomen dat zijn homoseksuele gevoelens aan het licht komen. Hij trouwt zelfs met een vrouw. Pas als hij zijn Innerlijke Kracht (IK) aanwendt om met afwijzing om te gaan, kan hij zijn ware leven gaan leiden. Een leven dat geen sprookje is – er valt nog genoeg strijd te voeren – maar waarin hij eindelijk gelukkig is.

Het is dus een verhaal waarvan velen ondertussen al hebben gezegd dat ze er iets aan hebben gehad. Of er iets van hebben geleerd. En Gaykrant geeft drie keer IK weg, ter ere van de Nationale Voorleesdagen. De nationale voorleesdagen lopen nog tot 3 februari, dus speel je snel in de kijker van de Gaykrant moderatoren op onze sociale media!

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

One thought on “Gaykrant geeft drie keer IK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.